Brain Train

Personal Trainer in Arts

Kroppen och hälsa står idag högt upp på mångas prioriteringslista. Men, hur hanterar du dina personliga relationer, privat och professionellt. Konsten och filosofin fyller behov, som ofta glöms bort i vår strävan att maximera och effektivisera.

Låt mig bli din personlige tränare inom konst och kultur, a personal trainer in arts, som jag kallar ptArts: Ett slags Brain Training i syfte att utveckla din humanistiska sensibilitet och kunskap, vilket kommer göra dig mer lyhörd i vardagen och stärka dig i ditt beslutsfattande.

Jag föreslår en plats och ämne; det kan vara en utställning, en föreställning, ett event, som lyfter vissa frågor. Du bestämmer tidpunkten.

Kostnaden är 1650 kr per gång. Testa ett tillfälle. Är du nöjd kan du köpa 10 ggr och får då första tillfället kostnadsfritt. Vid speciella önskemål om plats och ämne kan omkostnader för resor och logi tillkomma.

Kontakta mig via formuläret, eller ring mig på 070-755 94 54, så lägger vi upp din träning och allt, som avhandlas är strikt konfidentiellt!